Valkampåpning i Molde: Fokus på tannhelsereform

Publisert av: morhes Publisert: 04. august 2021
Oppdatert: 04. august 2021
Lesetid: ca. 1 min

Tirsdag 3. august vart stortingsvalkampen åpna i Molde. Det vart avholdt medlemsmøte, og stortingskandidat Birgit Oline Kjerstad og 2. kandidaten Kim Thoresen-Vestre stod på stand i sentrum i Molde, saman med aktivister frå lokallaget. På standen vart det delt ut tannbøsrter, for å sette fokus på en av våre viktigste kampsaker i valkampen, Tannhelsereform.

Her kan du lese meir om SV sin tannhelsereform

– Brekker du en finger får du hjelp fra staten. Brekker du ei tann må du ut med flere tusen. Det skal ikke være dyrere å dra til tannlegen enn til fastlegen, sier Kim Thoresen-Vestre til Romsdals budstikke.

– Tenner er veldig personlig for folk. Om en ikke har råd til tannlegebehandling så kan man se det med en gang man åpner munnen. Det finnes mange hjelpe- og støtteordninger i Norge, men på dette området henger vi rett og slett etter, sier førstekandidat i fylket Birgit Oline Kjerstad til samme avis.

Les hele saken i Romsdals Budstikke ved å følge denne lenken.