Vi gratulerer Birgit Oline Kjerstad, som valgt inn på Stortinget

Publisert av: morhes Publisert: 15. september 2021
Oppdatert: 15. september 2021
Lesetid: ca. 1 min

Møre og Romsdal SV gratulerer Birgit Oline Kjerstad, som mandag ble valgt inn på Stortinget for SV i Møre og Romsdal.

Birgit ble valgt inn på utjamning, med 6,3% av stemmene, noe som er en fremgang på 2,4% fra forrige stortingsvalg. Vi vil takke alle dere som har stått på i valgkampen, for å få Birgit på Tinget, enten dere har stått på stand, gått postkasseaksjon, deltatt i debatter, deltatt i skolevalget for SV/SU, snakket med venner, kolleger og familie, eller drevet med digital aktivisme. Vi kunne ikke kalt det uten dere!

Og så vil vi takke alle dere 9342 som har stemt SV ved valget. Tusen takk for deres tillit.

Nå er valget og valgkampen over, det er nå den virkelige jobben begynner. Vi håper alle dere som har stemt på oss, også ønsker å bli med i partiet, og være med å påvirke den jobben som skal foregå på Stortinget de neste fire årene. Meld deg inn i dag på www.sv.no/bli-medlem